Selecteer een pagina

Met de auto

Vanuit richting Amsterdam

A1 tot knooppunt Hoevelaken, dan naar de A28 tot afslag Amersfoort-Zuid (afslag 5) en aan het einde rechtsaf. Je komt dan op de Leusderweg en bij de rotonde Borneoplein (de eerste rotonde die je tegenkomt, na een paar honderd meter) neem je de derde afslag, langs de bushalte. Na ca. 100 meter kom je bij een voorrangsweg, de Kapelweg. Hier ga je linksaf de Kapelweg op en al vrij snel vind je aan je rechterhand het Wooncollege, hoek Bonairelaan/Kapelweg.

Vanuit Utrecht

Rijdend over de A28 vanuit Utrecht naar Amersfoort, neem je de afslag 5, Maarn. Je komt aan het einde van de afslag op de N227, ga die op naar links. Deze weg gaat over in de Leusderweg. Rijdt tot het Borneoplein (de eerste rotonde die je tegenkomt, na een paar honderd meter) en neem de derde afslag, langs de bushalte. Na ca. 100 meter kom je bij een voorrangsweg, de Kapelweg. Hier ga je linksaf de Kapelweg op en al vrij snel vind je aan je rechterhand het Wooncollege, hoek Bonairelaan/Kapelweg.

Met het OV

Reis naar station Amersfoort en neem daar bus 19 in de richting van Amersfoort de Eemgaarde. Het is een ritje van ongeveer 5 minuten. Stap uit op de halte Bonairelaan. Het is dan zo’n 100 meter lopen.

Je kunt ook op het station een OV-fiets huren, het is een prachtige rit van ongeveer 10 minuten, lichtjes heuvelop. De wijk heet Berg, maar dat is overdreven….

Link naar Google Maps >>